Skimrande Tips!

Nu tänkte jag tipsa om två av mina absoluta favorit produkter som passar utmärkt nu till sommaren men som man självklart kan använda året om! Nämligen en närande olja som jag sprayar på min kropp speciellt på mina ben för att framhäva min solbränna och för att få en skimrande effekt man kan även använda denna i håret! Doftar hur underbart som helst en riktig sommar dröm!. Ger även näring med macadamianötter, kamelior, solrosolja och granatäpple extrakt. Man blir alldeles mjuk och den kladdar inte alls och färgar absolut inte av sig om du vill bära vitt, de är bara att skaka flaskan, spraya och massera in den tills du känner att det börjar bli torrt! (Behövs inte  alls mycket för att uppnå bästa resultat) Hur enkelt som helst.

Den andra produkten liknar en liten gammaldags parfymflaska som jag kallar den för eftersom den har en sån där söt liten ljusrosa pump, Denna produkt gör så att du får en sån härlig och otroligt fin skimrande effekt, passar perfekt på dekolletaget när du bär t.ex en klänning eller en fin topp, kan även också användas i håret! Jag själv använder den på mina ben, axlar och i håret. Det är nämligen ett Puder med Highlight effekt som skapar en riktigt glamorös yta. Ger även näring åt huden med vitamin E, jag personligen använder dessa produkter ihop för att öka skimrande effekten.

Dessa två produkter är gudomliga för er som älskar allt som skimrar och glittrar! Nu har dom även ett erbjudande på produkterna: Bronzing Dry Oil endast för 192,50 (ord.pris  346:- ) och Highlight Powder endast för 142:- (ord.pris 254:- ) Kan absolut rekommendera dessa!

Tycker verkligen att ni ska besöka LCNs Webbshop http://beauty.lcn.se/ där hittar ni även allt från nagellack, Smink, handvård, nagelvård, ansiktsvård och en massa annat!Personligen så är det mitt favorit märke!

  • 133 visningar

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Twitter