Pannbiff Med Stekt Lök och Kokt potatis

Igår bjöd jag på klassiska pannbiffar med stekt lök och kokt potatis. Serveras med brunsås och en klick lingonsylt

Ingredienser

Köttfärs, ägg, ströbröd, cream fresh, matlagningsgrädde, vatten, salt, basilika, svartpeppar, chili, paprikakrydda, salladshuvud, tomat, paprika, gurka, morötter, potatis och lingonsylt

Tillagning

1. Biffar: Lägg ner färsen i en stor bunke, tillsätt ägg, ströbröd och vatten. Salta och peppra. Tillsätt sedan cream fresh, gul lök och alla andra kryddor. Blanda samman allting med händerna, det ska bli en förhållandevis lös smet.

2. Bryn köttet i olja i en stekpannan tills de får en vacker färg på båda sidor. Sedan gör du i ordning en god sallad, kokar potatis och även morötterna tills dom blir någorlunda mjuka.

Serveringsförslag: Kokt potatis, brunsås, lingonsylt, morötter och en fräsch sallad.

  • Maträtter
  • 218 visningar

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Twitter