Jag vann! Förhandsvisning av Second act

Denna dag blev bara bättre och bättre. Först och främst så är Alex äntligen på bättringsvägen, han har inte haft lika hög feber längre. Vi har verkligen varit så oroliga dessa dagar då febern inte viljat ge med sig och stigit som högst till 41,4. Det är tydligen helt normalt enligt läkaren att barn kan ha upp till 42 grader. Som tur håller det nu på att vända för honom. Idag tog vi även oss ut på en välbehövlig förmiddagspromenad och det har kommit enormt mycket snö nu. Underbart! Så fort man kommer ut nu så kan man se hur Alex bara vill slänga sig i snön och leka/åka pulka. Får göra det så fort han blir frisk.

Idag blev jag även glatt överraskad, fick nämligen en tidig julklapp av min kära sambo. Han kunde inte hålla sig till julafton och ville ge mig den nu innan jul. Det var nämligen en Canon kamera. En väldigt fin julklapp. Ska bli så roligt att få börja använda den! Har redan börjat smått lära mig alla inställningar men det är en hel del kvar tills man får in tekniken, tidigare har jag haft min Olympus pen som jag fick 2015. Är fortfarande lika nöjd med den som jag var när jag fick den så nu har jag inte bara en kamera utan två stycken!

Medans jag höll på med kameran så fick jag ett meddelande från @Nouw ​där det stod att jag var en av vinnarna som får ta med sig en vän och gå på event med @Nouw ​och se förhandsvisningen av den nya filmen ”Second Act” med Jennifer Lopez! så himla roligt! Så jag bjöd med min kära mor på detta som tack för allt hon har ställ upp med och för att hon förtjänar en biokväll helt enkelt. Detta kommer bli en mysig mor och dotter kväll med andra fantastiska bloggare!

  • 271 visningar
  • Nära Edla Sofias Gata , Gustavsberg

Gillar

Kommentarer

Szemlerinterior
Szemlerinterior,
Rosenholtz
Rosenholtz,
Verkligen🌟
nouw.com/rosenholtz
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Grattis till både klapp och bio vinst
nouw.com/stenhagenbettan
Rosenholtz
Rosenholtz,
Tack så mycket!😊
nouw.com/rosenholtz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Nouw