20år

I torsdags sov ja hos min syrra i sundbyber för att vara barnvakt åt nikki så syrran o stefan kunde tömma lägenheten. fyllde desutom 20år i fredags så blev väckt av sötnosen nikki me en stor kram:), syrran fixade fruktsallad till frukost, sjukt gott. hela dagen umgicks ja bara me nikki, vi tog en lång promenad runt lötsjön två gånger, sen gungade o lekte lite:) sjukt underbar dag. sen på kvällen hade ja lite firande med familjen, vi åt middag o tårta innan ja skulle vidare ut. Jag o becca satt hemma hos mig en stund o drack lite, sen kom jimmy förbi för att plocka upp oss för att sedan hämta Stoffe o Jenny. vi mötte upp Stefan,Simon,Anton,Andreas. vi skulle igentligen gått till göta källaren men det var så proppat me folk så vi drog vidare till Amnesia:), blev en lyckad dag/kväll:)

Lördags var man lagom sliten så sov typ bort hela dagen. på kvällen skulle ja ut o käka middag me syrran o jojjo.(trodde jag). började med att ja o syrran fixar oss o planerar kvällens planer. men när vi var klara o åka så sätter syrran på mig en ögonbindel så ja inte kunde se. hon sa att hon hade en överraskning åt mig. så hon leder ner mig till parkeringen o sätter mig i en bil o säger att ja ska åka me nån som inte kommer att prata med dig o så stänger hon dörren. hörde sen att båda bil dörrarna öppnas o stäng så förstod att det var två som satt där fram.dom satte på hög musik, fick en doft av killparfym så insåg att de var killar, började tänka vilka det kan va, eftersom ja skulle äta middag me syrran o jojjo så ja trodde att det var några av hennes vänner, men sen när ja fick doften igen av parfymen så misstänkte ja att  en av dom var jimmy . men var ju inte helt säker. kände efter vi sätet bredvid mig om det var nån som satt där men så vare icke. var verkligen spännande hela upplevelsen:P.. bilfärden kändes väldigt lång, eftersom som dom hade åkt runt lite så ja inte skulle misstänka var vi va på väg. kom ihåg att ja va sjukt nervo så fort bilen stannade för trodde vi var framme då, men visade sig att det var rödlysen. men när vi väl var framme så kliver dom ur bilen o låser den. ja sitter fortfaarande kvar o höga musiken är fortffarande på för att ja inte skulle höra nånting. sen så öppnar bildörren bredvid mig, så hör ja nån tjej säga "du kommer få sitta kvar i 10 min, du behöver inte va orolig". rösten kände ja verkligen inte igen. sen efter 10 min har gått så öppnas min dörr, känner verkligen hur skakig ja började bli mina ben kändes som spagetti:P, de va nån som leder mig en bit, sen när vi stannar så tar dom av ögonbinden o då får ja syn på Becca,Jane,Simon,Jenny,Stoffe,Stefan o Jimmy:D.. blev verkligen överraskad o GLAD:D.. det var tydligen Jimmy O stefan som satt i bilen o tjejen me rösten var nån random för att ja inte skulle veta vilka som kördexD.. riktigt kul upplevelse alltså:P.. Vi skulle äta på O'learys, när vi satte oss vid bords så säger jimmy till mig att det kommer att komma några till, men han vägra säga vilka, så sitter där o funderara så de knackarxD. men så får ja syn på Andreas,Anton,My,Matte,Lisa,Mats o en till:), blev verkligen överraskad igen:P.. sjukt kul kväll alltså. är så otroligt GLAD över att ja har er som mina vänner!! ni är guld värda<3.. När vi hade ätit klart så drog ja,Jane o Becca vidare till ambassadör, men vi stannade inte kvar så länge  för att sen dra vidare till sjätte tunnan för att träffa upp alex o hennes vänner. typ vi 12 så drog ja o becca vidare till tempel bar o drack lite drinkar. kom hem vi 3:)

Idag har ja tvättat massor för att sen packa klart i morrn för drar till spanien imorrn natt:), på kvällen drog ja o jane på bio, skulle vara där en timme innan för att hämta ut biljetterna så vi drog o fikade en stund. vi såg hypnotisören, sjukt bra film!!! verkligen värd att se;)

Denna helg har verkligen varit den bästa någonsin o bästa födelsedagen någonsing!!:D.. STORT TACK till alla som gjorde min helg till den bästa!!:D

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Twitter